Over ons

Even voorstellen

 

Mijn naam is Bas Bleeker.

Na het behalen van mijn MTS diploma in 2001 ben ik gaan werken voor verschillende aannemers in de regio. Ik ben begonnen als timmerman en heb de laatste jaren gewerkt als uitvoerder in verschillende projecten. In de afgelopen jaren heb ik ruime ervaring opgedaan in de woningbouw en utiliteitsbouw, zowel in nieuwbouw als in renovatieprojecten. Al deze opgedane kennis en ervaring benut ik nu met veel plezier binnen Bleeker Houtbouw.

Echter het vervaardigen van houten constructies heeft de afgelopen jaren mijn bijzondere voorkeur gekregen. Hout is een mooi, duurzaam product waarmee prachtige projecten gerealiseerd kunnen worden.

 

Eén van de mooiste dingen van mijn vak vind ik het kunnen realiseren van een wens tot werkelijkheid. Immers woonwensen vragen altijd inleving en maatwerk. 

Ik kan voor u stapsgewijs uw wensen analyseren en samen met u omzetten naar werkelijkheid. Bleeker Houtbouw maakt het voor u waar, ambachtelijk bouwen voor de juiste prijs. Het plannen van de werkzaamheden en  “afspraak is afspraak” staat bij mij hoog in het vaandel. Mede door de korte lijnen en de no-nonsense mentaliteit binnen Bleeker Houtbouw staat klanttevredenheid voor mij altijd voorop.

Contact